Din fertilitetsmentor

fertilitetsmentor@gmail.com

Infertilitet kan oppleves traumatisk for kvinner og menn.

 

Dessverre er det slik at det fortsatt er vanskelig å snakke om, og de færreste er komfortable med å dele utfordringene med familie og venner.

I facebook grupper eller andre støttegrupper på nett er det lett at man opplever å bli pepret med andres traumer og frustrasjoner, imens man prøver å holde hodet over vannet selv.

I denne livsfasen kan du føle seg super sensitiv og forvirret. 

Som en støttende mentor er jeg ikke en "syklusvenn" eller ivf søster, Jeg er på et helt annet stadie i livet. Jeg har lang erfaring innen kvinnehelse og fertilitetsbehandling. Jeg ser smerten og fortvilelsen i øynene hos mange kvinner daglig i min jobb. Jeg vil gjøre mer, og vet jeg kan hjelpe deg forstå, akseptere og komme deg gjennom det som er tøft.

Jeg har et annet perspektiv enn deg, en visdom og ro du kanskje trenger i kaoset av injeksjoner, tester og venting.     

Jeg er en fagperson, men mest av alt er jeg en emosjonell støtte. En du kan snakke med alt om, uten å være redd for hva du kan si eller ikke si.

Det er befriende å kunne snakke fritt om det du føler, uten å bli møtt på en dømmende måte.

Som din fertilitetsmentor tilbyr jeg emosjonell støtte fra et annet sted enn din sosiale omgangskrets. Jeg har lang erfaring innen fertilitetsbehandling og kjenner godt til behandlinger, terminologi og forskning innen feltet. Jeg kan holde hånden din og være en støtte, episenteret i stormen, hvor du kan senke skuldrene, puste ut og gi slipp.

Hvis du ønsker en prat ta kontakt på mail:  fertilitetsmentor@gmail.com

Yoga for fertilitet

Tlf +4792445073

yogaforfertilitet

  @gmail.com