Søk

"Be still as a mountain and flow like a river" Tao Te Ching.


Sakte, myk og rolig yoga har mange fordeler som er helt forskjellig fra rask type trening. Dessverre tror mange at rolig yoga er en mindre potent versjon av "ekte" yoga- kun bøy, tøy og avspenning. Det er langt fra sannheten, og det tror jeg de fleste som har vært på yoga for fertilitets kurs hos meg har erfart.

Helsefordelene med sakte, rolig yoga er fantastiske. Det kan balansere nervesystemet og optimalisere fokus og konsentrasjon. Rolig yoga oppmuntrer til tilstedeværelse og øker din evne å konsentrere deg over en lengre periode. I tillegg reduseres risikoen for skader i muskler og ledd.

Yoga for fertilitet lærer deg å bevege deg, puste og tøye, og du har tid å lære og prosessere posisjonene og hvordan de kan modifiseres i henhold til din unike kropp.

Å koble sinn og kropp er et viktig hovedfokus, vi lærer å oppdage være fysiske begrensninger for så å akseptere det som er og lytte til kroppen ved hjelp av sinnet. Denne yogaformen er en reise som tar deg både innover og utover på samme tid.

I dagens samfunn er det mye fokus på prestasjon og at man stadig utvikler seg og oppnår et tilsynelatende suksessfylt liv. Det er vel og bra, men hvis vi ikke balanserer det med ro og hvile bygger stress seg opp i kroppen. Når barneønske melder seg og en positiv test lar vente på seg blir det enda en stressfaktor å forholde seg til. Det overskygger alt og det blir vanskelig å fungere i hverdagen.


Yoga for fertilitet er et verktøy du kan bruke for å håndtere høyt stressnivå og oppleve mer mestring og ro i en krevende livsfase. Det vil også lære deg selvaksept og minne deg på at du er god nok akkurat som du er. Hvis du er i fertilitetsbehandling kan rolig yoga hjelpe deg å føle at du selv gjør noe som er positivt i prosessen. Under behandling med hormonsprøyter er det ikke uvanlig å oppleve litt bivirkninger og ventetiden er nervepirrende og går super sakte. Det er en krevende tid både emosjonelt og fysisk. Du overgi kroppen din til den medisinske behandlingen og da er det godt å føle at det er noe DU kan gjøre for å optimalisere sjansen for å lykkes.

Å spise sunt og næringsrikt, jobbe med tankene, fokusere på pust samt redusere stress er gode råd som vil hjelpe deg håndtere behandlingen bedre.

Med yoga for fertilitet vil du oppleve en unik støtte på den litt lengre veien til graviditet!


" Yoga begins with listening. When we listen, we give space to what is".


32 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Yoga for fertilitet

Tlf +4792445073

yogaforfertilitet

  @gmail.com