Søk

Hvorfor fertilitetsmentor?

Målet med en fertilitetssamtale er å skreddersy en individuell målrettet plan for å optimalisere dine sjanser for å oppnå graviditet. Vi ser på alle de ulike aspekter ved din fertilitetshistorie og den nåværende situasjonen, for så å diskutere hvilke aspekter vi skal fokusere på fremover for å støtte ditt mål om graviditet.Vi vil sammen gjøre vurderinger fra et livsstilsperspektiv som inkluderer bevegelse og trening, kosthold, alternative og holistiske støttebehandlinger, karrierestatus, familiehistorie og andre relevante elementer som kan påvirke din fertilitet. (vær oppmerksom på at en samtale med meg ikke er en medisinsk konsultasjon selv om vi diskuterer din fertilitetsbehandling. Jeg er åpen for å hjelpe deg planlegge en strategi, samt informere deg om valgmuligheter innen utredning og/eller behandlinger).
Min tilnærming til samtalen er intuitiv, basert på min vurdering av underliggende utfordringer, samt erfaring jeg har opparbeidet meg som fertilitetssykepleier, jordmor og yogalærer.

Jeg kan hjelpe deg å identifisere de blokkeringene som hindrer deg i å bli gravid. Hindringer kan være fysiske, logistiske, emosjonelle, spirituelle eller energiske- eller en kombinasjon av disse.

Vi vil så snakke om utfordringene, og jeg vil anbefale måter å ta tak i disse på en hensiktsmessig måte. Samtalen resulterer i en plan og et opplegg du oppmuntres til å implementere de neste ukene og månedene.

Vi kan også avtale oppfølgingssamtaler så ofte du har behov for det, det er helt opp til deg og hva du kjenner behov for.
Jeg anbefaler deg en samtale om din fertilitet hvis du:

1) har fulgt en strategi en god stund, eller har prøvd flere ulike tilnærminger uten positivt resultat


2) er ved et veiskille og står ovenfor flere ulike muligheter3) føler deg "låst" og frustrert fordi ingenting du prøver hjelper deg


4) intuitivt føler at det du gjør nå ikke er den beste strategien, eller det er utfordringer som din valgte plan ikke tar stilling til


5) ønsker å forsikre deg om at du gjør alt du kan for å nå målet dittPga COVID restriksjoner tilbys samtaler kun online akkurat nå.


Pris for mentorsamtale (ca 2t) er 1000,- og kr 500,- pr oppfølgingssamtale(ca1t).

Jeg er tilgjengelig for samtaler på kveldstid ukedager og evnt helger.


For å avtale en samtale om din fertilitet send mail til: fertilitetsmentor@gmail.com57 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

yoga for fertilitet tlf +4792445073 yogaforfertilitet@gmail.com