Søk

Negativ test...igjen.

Du sitter med testpinnen i hånden. Den brutale sannheten lyser deg i ansiktet. Hjertet synker ned i magen og kvalmen brer seg. Kjenner du igjen følelsen? Da må du lese videre!

La oss skille fakta og fiksjon.

Hvilke tanker er vanlig å ha etter en negativ test? Og hva er fakta?


Tanke nr.1) Jeg blir aldri gravid!


Denne tanken er kanskje den som tar størst plass hos mange. Én negativ test- eller 10 betyr ikke at du aldri blir gravid. Jo lenger du prøver den naturlige måten jo mer sannsynlig er det at dere trenger litt hjelp for å lykkes. Men én negativ test betyr ikke at alt håp er ute!


Tanke nr. 2) Fertilitetsbehandling funker ikke for meg!


Hvis du tester negativt etter første eller andre forsøk etter en fertilitetsbehandling så er det lett å tenke at dette vil gjenta seg i fremtiden. Det er ikke uvanlig å prøve både 3 og 4 ganger før man lykkes med en gitt fertilitetsbehandling. Ved å bytte behandlingsmetode, gjøre små justeringer osv kan utgjøre en betydelig forskjell.


Tanke nr. 3) Jeg er mislykket!


En negativ test kan raskt gi oss assosiasjoner til skoletiden, en skikkelig dårlig karakter eller stryk på en prøve førte til følelsen av å være totalt mislykket...Men en dårlig karakter eller en negativ graviditetsstest sier jo ingenting om din verdi som kvinne og menneske.


Tanke nr. 4) Jeg blir aldri mamma/pappa!


Hvis denne tanken dukker opp etter en negativ test er du ikke alene-

MEN husk at en negativ test ikke betyr at du aldri vil bli mamma eller pappa.En negativ test kan oppleves hjerteskjærende. Etter å ha lest dette innlegget håper jeg du forstår at en eller flere negative tester nødvendigvis ikke er ensbetydende med at babydrømmen ikke går i oppfyllelse.

Vis omsorg og kjærlighet mot deg selv mens du sørger.

Sakte men sikkert kan du tillate deg selv å føle håpet vokse frem mot neste testdato!


Varme sommerklemmer fra

Linda

41 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Yoga for fertilitet

Tlf +4792445073

yogaforfertilitet

  @gmail.com