Søk

Positive vibber fra nymånen 22 mai!


Du som følger meg og etterhvert kjenner meg vil oppdage at yoga for fertilitet handler om mer enn fysiske posisjoner, avspenning og pusteøvelser. Yogaposisjonene og de ulike teknikkene er en slags inngangsport til en dypere praksis som er tilgjengelig hvis du er åpen og ønsker det. Du velger selv hvor dypt du vil dykke.

Det er kort vei mellom pusten og det vi tenker. Når du møter motstand i livet, som ved ufrivillig barnløshet kan det dukke opp frustrasjoner, negative tanker og sinne over å ikke oppnå det du vil med en gang.

Yoga handler om å stilne sinnet og gjenoppdage den du er. Skrelle vekk lagene som har vokst frem siden du ble født. Bli kjent med tankene dine og gjøre sinnet ditt til din beste venn. Avlære tanke- og pustmønstre som blokkerer deg fra flyt og indre glede.

Livet byr på mange utfordringer og hvordan de håndteres kan være bevisst eller ubevisst. Jeg har funnet min måte, som styrker meg istedenfor å svekke meg og min energi. Min måte er å leve i flyt uten motstand mot det som er. I flyt med månesyklusen, følge syklusens flo og fjære. Jeg er i stadig endring og det er du også, ingenting er konstant. Jeg vil inspirere deg til å åpne mer opp for at din intuisjon, magefølelse og indre stemme skal få mer plass i livet ditt.

Nymånen den 22 mai 2020 representerer, som alle nymåner, slutten på en syklus og begynnelsen på en ny. Denne nymånen er generelt positiv og åpner opp for økt sosial aktivitet etter en lengre tids begrenset sosialt liv, som følge av epidemien. Det er også tiden for å spørre om hjelp hvis du trenger det, ikke velg bort godhet og omsorg fra andre. Du vil mest sannsynlig komme nærmere drømmen din ved å ta imot en utstrakt hånd.

Så sett av litt tid fredag kveld for litt chill egentid i stillhet, hvor du hører på din indre stemme- det vil uten tvil hjelpe deg sette stemningen for de neste 28 dagene!

34 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Yoga for fertilitet

Tlf +4792445073

yogaforfertilitet

  @gmail.com