Søk

Slipp ut magen og gi deg selv en myk magemassasje!


Skjønnhetsidealet om at kvinner skal være tynne og ha flate mager er på mange måter kontraindisert til tanken om at magen er området i kroppen hvor kvinner bærer kreativitet, styrke og intuisjon. Hvis du alltid presser deg inn i stramme jeans eller holder magen din inne, kan blodsirkulasjonen til både fordøyelsesorganer, livmoren og eggstokkene bli dårligere. Vi kan bli veldig knyttet til vårt "flat mage" ideal og ha problemer med å slippe den ut. Følelser av å ikke like kroppen og magen når den slippes ut er dessverre vanlig.

I yoga for fertilitet jobber vi mye med å slippe, myke opp og skape plass i mageområdet. Mange føler lettelse og frihet. Å igjen komme i kontakt med sin kreativitet og intuisjon, å akseptere den myke, åpne, blomstrende magen med stolthet. Om du ikke klarer å ditche de trange buksene i hverdagen, så kan du ta på deg myke plagg som ikke strammer når du kommer hjem.

Observer deg selv gjennom dagen- hva skjer når du slipper ut magen? Pusten blir dypere og roligere og kanskje føler du deg roligere også?

Ta deg for eksempel tid til en deilig magemassasje i helgen, som vil fremme bedre fordøyelse og øke sirkulasjonen. Varm opp sesamolje og drypp noen dråper lavendelolje i. Masser generøst på magen i sakte, myke bevegelser i ca 4-5 min. Slipp pusten helt ned i bekkenet og kjenn roen i kroppen.

Masser med klokken for å fremme bedre sirkulasjon og fordøyelse. Enjoy!
36 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Yoga for fertilitet

Tlf +4792445073

yogaforfertilitet

  @gmail.com