Søk

Yoga for fertilitet- et trygt holdepunkt

Hvis du har prøvd å bli gravid en stund har du sikkert kjent på følelser av å miste kontroll.

Det er ubehagelig. Det er forvirrende. Det er en ekstra belastning. Men, det er HELT normalt. Hvis du har vært til fertilitetsbehandling og fått satt inn embryo, er dagene frem til test nesten uutholdelige. Du og din partner har investert mye. Tid, penger, energi. Du svever mellom tvil og håp. Du kan ikke kontrollere det som skjer.

Denne perioden er en av de viktigste grunnene til at jeg startet opp yoga for fertilitet.


Et sted der du kan møte andre, kjenne nærvær til andre som har de samme drømmene som deg. En oase av ro og trygghet. Myke bevegelser som hjelper deg koble deg til pusten, til kroppen og din intuisjon. Løsrive deg fra de tusen tankene som svirrer i hodet- om natten, på jobb, ved middagsbordet. Som kan bli så inderlig altoppslukende at du mister kontakt med deg selv. Yoga for fertilitet jorder deg- "grounder" deg til jorda. Oppmerksomhet på føttene. Hele baksiden av kroppen når du ligger på gulvet. Hjelper deg å observere tankene litt fra utsiden- uten å spinne videre.

GI SLIPP.

Gi slipp på kontrollen. For det er det det handler om. Stole på prosessen. Stole på at dette er den veien dere er ment for å gå. Zoome ut- og se det store bildet. Fra fjelltoppen. Unngå å begrave deg i detaljene, men øve hver dag på å følge bekken uten motstand. Puste dypt når bekken endrer retning. For det vil bli steiner, kratt og hindringer på veien. Det er det som er livet. Livet er endring. Det er kunsten å ha et trygt fundament i deg selv. Et lys som brenner innerst inne uten å blafre når det stormer utenfor. Å vite hvem du er og aldri tvile på at du skal nå ditt mål. Å være smidig og ønske endring velkommen, selvom det er skummelt i blant.

Fertilitet handler mye om det fysiske, men jeg mener det også handler om ditt emosjonelle ståsted. Din energi, som er mer subtil enn din fysiske kropp. Å bygge opp energi i kroppen, øke sirkulasjon og livskraft vil hjelpe deg å nå ditt mål.

Jeg har bodd mange år i England og finner ofte ikke ord som passer på norsk- så jeg bruker engelske ord for å beskrive hva jeg mener...NOURISH er ett av de. Å ernære deg selv med næringsrik mat, med venner som bygger deg opp, med egentid og med god søvn. Drikke vann!

Mange kvinner som har gått på kurs hos meg føler trygghet. De føler at jeg bryr meg. At vi er sammen mot et felles mål. At vi sammen skaper et trygt holdepunkt utenfor- og som har som mål å etablere tryggheten inni deg. Som du har med deg resten av livet. Trygghet du alltid kan komme tilbake til- som finnes inni deg selv.

Som er den samme hos meg og hos deg. Jeg ønsker å se deg realisere drømmene dine- jeg vil være en støtte på din unike vei mot å nå målet ditt!I honour the place in you that is the same in me - Namaste.41 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Yoga for fertilitet

Tlf +4792445073

yogaforfertilitet

  @gmail.com